Rulltårta med Hallon och smörkräm

Recept:
Botten:
3 ägg
2dl socker
2dl vetemjöl
1tsk bakpulver
0,5dl mjölk
Smörkräm ( räcker till 2 Satser)
100 g smör
2dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
lite hallonsylt.
Gör såhär:
Vispa ägg och socker pösigt. Sikta sedan i resten av de torra ingredienserna och ha i mjölken.
smeta ut smeten ut i kanterna på ett bakplåtspapper samt plåt. Grädda i 250°C i ca 5 min.
Ta ett nytt bakplåtspapper och lägg på din bänk. Strö på rikligt med socker och lägg på den nygräddade botten med ovansidan ner i sockret. Låt svalna. Bre på smörkräm och sylt och rulla försiktigt med rätt hårt och skär sedan i önskade bitar.
Smörkrämen:
Vispa smör och florsocker pösigt. rör ner äggula och vaniljsocker. Klart!
SÅ gott