Choklad biskvi

Recept:
300g mandelmassa
1-2 äggvitor
150g smör
1,5 dl florsocker
0,5 tsk vaniljsocker
1- 1,5 msk kakao
150g mörk choklad
Gör såhär:
Blanda mandelmassan till en mjukare konsistens och tillsätt äggvitan lite
i taget till en spritsbar konisisten,allstå inte för hård men i verkligen inte rinning.
spritsa eller klicka ut runda bottnar på ett papper.
Grädda på 175°C i ca 12-15 min. Låt svalna.
Vispa smöret mjukt,fluffigt och vitt. Tillsätt florsocker och vaniljsocker.
Blanda sendan i kakao lite i taget o smaka av till den mängd chokladsmak
som önskas.( kommer smaka mer choklad då det även ska doppas)
Spritsa eller spryk smörkrämen på bottnarna och låt stå i kyl i ca 1 timme.
Smält chokladen och doppa biskvierna.